NelkytPlus

youtube

NELKYTPLUS ON FACEBOOK
BOOKING NELKYTPLUS

“Ilahduttava. Elähdyttävä. Tunteisiin pureutuva. Aidosti. Koettua elämää upealla heittäytymisellä ja persoonallisella naiseudella. Iso kiitos koko tiimille”

– Merja Satulehto, tanssikeskus Citydancen toimitusjohtaja, Tanssii Tähtien kanssa-ohjelman päätuomari  v. 2006 ja v. 2007, “So You think you can dance” formaatin suomalaisversion Dancen tuomari v. 2010 ja v. 2012

– Liisa Kontturi-Paasikko, johtaja, tanssikoulu TanssinTahti

SONY DSC

“Olitte todella loistavia tytöt ja ROHKEITA, Uppeeta ” 

“Jottain Uutta ja ihanaa pitkään aikaan! Kiitos!”

“Kiitos mahtavasta esityksestä ihanat naiset olette inspiraaton lähteitä ja esityksessä oli    jotain tosi uutta ja virkistävää!

“Hieno teos! Liikuttava, hauska ja täynnä upeita tanssijoita!Ruusuja koko työryhmälle

“Kiitos ihanasta, heittäytyvästä ja elämänmakuisesta teoksesta! Kovin tutulta tuntui!

“Mielettömän ihana ilta oli. Tuli naurettua ja itkettyä. I loved it.  Kiitos.”


Eräässä naistenlehtiartikkelissa todetaan, että neljäänkymmeneen ikävuoteen ehtinyt nainen ”…on kerännyt hyödyllisiä kokemuksia nuoruutensa aikana, ja ne antavat hänen ymmärtää omaa syvintä olemustaan. Tästä hän saa eloa ja iloa elämäänsä. Sanotaan, että kun nainen saavuttaa 40 vuoden iän, hän alkaa kulkea tarkoitus mukanaan – oman kohtalonsa valtiaana sekä tunteidensa ja persoonallisuutensa ehdoilla.”

Itsensä hyväksyminen on trendikästä, mutta samaan aikaan tosi-tv ja naistenlehdet ovat täynnä toinen toistaan leikatumpia ikinuoria. Ikäloput naistanssijat sekä naisnäyttelijät eivät saa enää töitä. Kotona lapset ovat kasvaneet teini-ikään, joku toinen tekee kiireellä viimeiset vauvansa, jonkun biologinen kello on jo pysähtynyt, joku on tahtoen tai tahtomattaan sinkku, joku toinen tahtoen tai tahtomattaan eroaa, joku rämpii uusperheessä.

Naistenlehtien ihanteet ja odotukset naisen elämästä ensin – karu totuus seuraa perässä… Lopulta löytyy monenlaisia kultaisia keskiteitä – vai löytyykö? Miltä näyttää neljäänkymmeneen ikävuoteen ehtineen naisen sielunmaisema?

Tanssiteatteriteos NelkytPlus on tutkielma nelikymppisen naisen elämästä tämän päivän yhteiskunnassa. Teos pohtii elämän kauheutta ja kauneutta liikkeen, musiikin ja tanssijoiden omien tekstien kautta.

nelkytplus-3648

Teoksen tanssijat/koreografia:
Taina Ala-Ketola
Tiina Andersin
Sanna Hento
Kaisa Rundelin
Ohjaus: Satu Tuomisto
Musiikin sävellys ja äänisuunnittelu: Antti Rundelin

40+ forum14910457_1134361926647917_384436529208055408_n